Over ons

Altijd verse kwaliteitsrozen.

Al twee generaties lang is onze familie actief in de rozenteelt. Vader Cees van Os begon als een van de eerste kwekers in Nederland in 1963 met de teelt van snijrozen in kassen. Op dezelfde plaats als waar hij destijds startte, kweken wij, Jan en Ellen van Os nu onder de meest optimale omstandigheden rozen die wij rechtstreeks aan de consument verkopen. Hierdoor bent u verzekerd van een verse bloem met een maximaal vaasleven en een goede openbloei.

Wij willen de mensen weer laten genieten van een mooi boeket rozen. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de rozenteelt zijn wij in staat om een mooie sierlijke roos te kweken met een goede steel en blad, goede openbloei en een lang vaasleven. Met de kennis van het rozenassortiment daarbij kunnen wij u een bos rozen leveren waarvan u minstens 10 dagen kunt genieten, een ware beleving in uw huiskamer.

Deze beleving begint al bij de aankoop van de rozen. Door onze unieke huisstijl, directe klantenservice en het klaarmaken van het boeket exact naar uw wensen zorgen wij voor het ontzorgen van de klanten. Momenteel kunt u bij ons de rode roos Red Naomi en de geurende witte roos White Naomi kopen.

Locatie en Openingstijden

Adres

La Vie En Rose | Bloemen uit eigen kwekerij

Zijlweg 4
2678 LC De Lier
Nederland

Bloemen bestellen bij de kweker

U kunt onze bloemen kopen via de verkoopautomaat op ons erf. Uw bestellingen kunt u het beste plaatsen via onze bestelpagina.

Openingstijden Bloemen Automaat

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:00 – 21:00 uur

07:00 – 21:00 uur

07:00 – 21:00 uur

07:00 – 21:00 uur

07:00 – 21:00 uur

07:00 – 21:00 uur

07:00 – 21:00 uur