Rouwstukken

Rouwstukken

Bloemen horen bij de bijzondere momenten van het leven. Rouwbloemen zijn een uiting van liefde voor de overledene en bieden troost aan de nabestaanden. Het zijn hoopvolle tekens van liefde, medeleven en deelneming. Voor rouwbloemwerk kunt u ook bij “La vie en rose” terecht.
Een rouwbloemstuk is iets heel persoonlijks. Wij bespreken graag met u welke bloemen de juiste emotie uistralen. Wij kunnen u adviseren bij het kiezen van het boeket wat bijdraagt aan een mooi afscheid van de overledene.

Voor een persoonlijk advies kunt altijd langskomen of even bellen.

Om uw rouwbloemwerk mooi te houden zijn de volgende tips belangrijk:

Tip 1.

Zet de bloemen niet op de tocht, in de zon, vlakbij een warmtebron of direct op een vloer met vloerverwarming/ convectorput. Ook een airco veroorzaakt vaak tocht. Rijpend fruit in de buurt van de bloemen verkort de houdbaarheid.

Tip 2.

Vul de schotel waar op het rouwstuk gemaakt is, met water en vul dit regelmatig bij. Giet het water vanaf de zijkant in de schotel zodat er geen water direct in de bloemknoppen terecht komt. Schenkt de schotel voor transport voorzichtig leeg.

Tip 3.

Opgestoken hartvormen etc. vult u ook vanaf de zijkant bij met water. Doe dit bijvoorbeeld op het aanrecht zodat eventueel gemorst water niets beschadigd.

Tip 4.

Zet de bloemstukken ’s nachts koud weg, indien mogelijk.

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies?

Kom langs of neem contact met ons op.